Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteilla erotut eduksesi

 
  • Suurkuvatulosteet
  • Suurkuvatulosteet
Meiltä saat laadukkaat suurkuvatulosteet monipuolisiin viestinnän tarpeisiin.

Suurkuvatulosteet ovat tarkkoja värikuvia suuressa mittakaavassa. Suurkuvatulosteiden käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Laadukkaat suurkuvat tuovat näkyvyyttä hyvin erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Tulosteet toimivat niin kampanjajulisteina kuin messutilojen seininä. Suurkuvatulosteet soveltuvat myös toimitilojen sisutustapeteiksi tai näyttäviksi koko seinän mainoksiksi.

Käytössä monipuoliset ja laadukkaat materiaalit

Suurkuvatulosteissa käyttämämme tekniikka mahdollistaa suuret koot ja erilaiset materiaalit: kuvissa voidaan käyttää niin paperia, vinyyliä, kankaita, tarroja kuin tapettiakin. Suurkuvatulosteet soveltuvat esimerkiksi bannereiksi, banderolleiksi, julisteiksi, lippukankaiksi sekä mainoskylteiksi ja -tauluiksi. Suurkuvatulosteidemme valokuvantarkka jälki ja kirkkaat värit näkyvät kauas ja korostavat viestiä tehokkaasti.

Suurkuvatulosteet soveltuvat erinomaisesti messuihin ja muihin suurtapahtumiin. Valmistamme suurkuvatulosteina myös esittelytelineiden kuvavuodat erikoisvalmisteisesta muovista, jonka mattapinta estää tehokkaasti häiritseviä heijastumia. Meiltä löydätte myös esittelytelineet ja muut tarvitsemanne messutuotteet. Selvitämme aina tarpeenne, olosuhteet ja materiaalivaihtoehdot huolellisesti. Sen jälkeen ehdotamme parasta suurkuvan toteutustapaa. Suurkuvatulosteemme soveltuvat niin ulkokäyttöön kuin sisätiloihin. Tarvittaessa laminoimme kuvat kestävyyden lisäämiseksi.

Pyydä tarjous