Ikkunateippaukset

Kokonaisuuksia kokemuksella

Toimitilasi ikkunat ovat tärkein mainostilasi, jonka avulla luot mielikuvaa yrityksestäsi. Onnistuneella teippauksella tavoitat paremmin tärkeimmän asiakasryhmäsi.

Teippimestarit toteuttaa näyttävät ja laadukkaat ikkunateippaukset, jotka herättävät tehokkaasti huomiota ja luovat yritykselle yksilöllisen ilmeen. Valmistamiamme ikkunateippauksia käytetään yhä enemmän myös sisustuksen osana lisäämään turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tyylikkäästi sommittelemamme ikkunateippaus on sijoitus, joka maksaa itsensä nopeasti.

Ikkunateippaus-projektimme ovat palvelukokonaisuuksia, johon kuuluu teippausten suunnittelu, valmistus ja asennus. Toimitamme ikkunateippaukset sekä yksittäisiin liiketiloihin että myymäläketjuihin. Yli 10 vuoden kokemuksemme ikkunateippauksista takaa toimitusvarmuuden, työn laadun ja valmiuden toteuttaa kerralla suuriakin kokonaisuuksia. Käytämme teippaukseen aina huolellisesti valittuja laadukkaita materiaaleja ottaen olosuhteet ja tarpeenne huomioon. Valmistamme ikkunateippaukset tilanteen mukaan tulostamalla tai leikkaamalla.

Suojaa kalvoilla

Tarjoamme ikkunateippauksiimme myös erikoisvalmisteisia materiaaleja ja erilaisia turva- ja suojakalvoja. Valmistamme valoa läpäiseviä hiekkapuhalluskalvoja, jotka antavat näkösuojaa ja tuovat ilmettä sisutukseen. Asennamme ikkunoihin myös auringonsuojakalvoja, jotka estävät tehokkaasti haitallista UV-säteilyä ja laskevat sisälämpötilaa kesäisin. Vaativimmatkin ikkunateippaukset onnistuvat varmasti ja sujuvasti, kun valitsette työhön Teippimestarit, alan kokeneen ammattilaisen.

Pyydä tarjous
  • ikkunateippaukset
  • ikkunateippaukset