Ajoneuvoteippaukset

Tehokasta näkyvyyttä ajoneuvoteippauksilla

 
  • ajoneuvoteippaukset

Ajoneuvojen mainosteippaus

Ajoneuvojen mainosteippaus on kustannustehokas ratkaisu saada pitkäkestoista näkyvyyttä, sillä tämä mainos on malliltaan liikkuva! Jos yrityksellänne on omia ajoneuvoja, ne kannattaa teipata yritysilmeen mukaisiksi. Vaihtoehtoina kevyet ratkaisut, joissa teipataan osa autosta tai auton kokonaisvaltainen mainosteippaus. Mainos on aina päällä ja näkyy auton ollessa parkissa tai liikenteessä – aina siellä missä auto on. Mainosteippaukset kestävät autossa useita vuosia. Yleisesti 3-5 vuotta, mutta materiaalivalinnalla voidaan päästä jopa 7-10 vuoden kestoon.

Mainosteippauksen etuna on tehokas näkyvyys – ihmiset näkevät mainokset missä auto liikkuukin. Se herättää kiinnostusta ja saa yrityksen painumaan ihmisten mieliin. Teippaus on syystäkin kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana.

Auton mainosteippaus on myös edullista, sillä yksi mainos säilyy auton pinnassa vuosia, jolloin keskimääräinen kulu yhdeltä päivältä on hyvin pieni!

 

Mainosteippausten suunnittelu

Aineistopankissamme on kaikkien automallien kaavakuvat. Teemme suunnitelmat suoraan oikeaan mittasuhteeseen, mikä toimii myös lopullisena aineistona teippien valmistukseen. Toimittakaa autonne tarkka mallimerkintä sekä vuosimalli ja valokuvat joista nähdään ikkunoiden ja ovien sijainti. Suunnittelu on autoteippauksien kulmakivi.

Ei liikaa, ei liian vähän. Liikkeellä oleva auto nähdään usein vain pienen hetken, joten fonttikoko, ja erottuvuus on tärkeässä roolissa.

 

Auton yliteippaus

Yliteippausta voi käyttää tehokkaasti hyväkseen, kun haluaa muuttaa auton ulkonäköä yrityksen imagoon sopivaksi.
Nykyaikaiset 3M-yliteippausmateriaalit ovat alansa huippulaatua. Materiaali ja värivaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja ilmeeseen sopivaksi. Auton yliteippaus voidaan tehdä yksivärisellä teippimateriaalilla tai vaihtoehtoisesti tulostettuna, jolloin liukuväreillä ja kuvilla saadaan juuri halutunlainen lopputulos.

Kun autoa yliteipataan, sen maalipinta päällystetään halutulla teippikalvolla. Kalvoa muotoillaan ja venytetään auton maalipinnan muotoiseksi. Yliteippauksen voi tehdä yksivärisesti tai vaihtoehtoisesti siihen voi asettaa valokuvia, logoja, tekstejä ym. Laadukas kuvatulostus mahdollistaa persoonallisten ideoiden toteuttamisen. Nykyaikaisten työvälineiden avulla yliteippaus on entistä helpompaa ja yksilöllisempää.

Auton yliteippaus suojaa autoa naarmuilta, sen ylläpitäminen on hyvin helppoa, toimitus on nopeaa ja korjaaminen helppoa.
Erilaisia pintavaihtoehtoja ovat esimerkiksi kiiltävä, matta, heijastava, struktuuripinta tai jälkivalaiseva. Yliteippauksesta huolimatta autoa voi pestä normaalisti. Mattavärityksessä on suositeltavaa käyttää nestemäistä vahaa.

Yliteippauksen tyyli kannattaa olla yrityksen imagon ja muun markkinointilinjan mukainen mutta myös huomiota herättävä.

 

Huolto

Teipatun ajoneuvon voi pestä normaalissa pesussa. Ajoneuvoteippaukset suoritetaan sijainnista ja ajoneuvosta riippuen Helsingin, Tampereen, Jyväskylän, Hyvinkään tai Hämeenlinnan tai Oulun hallilla.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille tehokas mainosteippaus!

 

Pyydä tarjous