LED-kehykset

LED-valaistut, akryyliset esitetaskut

 
  • led-kehykset
  • led-kehys
  • led-kehykset
LED-kehykset ovat erittäin ohuita ja tyylikkäitä, läpinäkyvästä akryylistä valmistettuja esitetaskuja, joihin on laserkaiverrettu ledivalot.

Kehykset on ripustettu lähes näkymättömillä matalajännitekaapeleilla, jotka on kiinnitetty lattian ja katon väliin.

Mihin LED-kehys sopii?

Valaistut LED-kehykset soveltuvat erityisen hyvin tiloihin, joissa esiteltävää sisältöä päivitetään määräajoin. Hyviä kohteita ovat esimerkiksi vastaanottotilat, näyttelyosastot ja myymälätilat sekä liiketilojen ikkunat, joiden ohi asiakkaat kävelevät. Kehykset ohjaavat asiakkaan huomion tuotekuviin ja esitteisiin. Kirkkaasti hohtavien kehyksien valo ohjautuu hyvin esitteeseen ja esitteiden yksityiskohdatkin näkyvät hämärässä, ilman kohdevalaistusta. Esimerkiksi kiinteistövälittäjän kohteet keräävät LED-kehyksissä merkittävästi lisää asiakkaiden huomiota - myyntiä lisääntyy. Kirkkaat LED-valotaskut ovat näppärä ratkaisu julisteille ja kuville, joissa on esim. uusia listauksia, tiedotteita, lainan korkotietoja, mainosmateriaalia, ruokalistoja ja tarjouksia.

LED-kehyksen asennus

LED-kehyksiä voidaan asentaa melkein minne tahansa. Kehykset voidaan ripustaa katosta tai kiinnittää seinään. Kehyksiä voidaan asentaa vieri viereen rajaton määrä - pysty- ja vaakasuunnassa. Näin käytössä oleva tila saadaan hyödynnettyä maksimaalisen hyvin. Halutessanne voitte asentaa LED-kehykset itse. Käytettävä virta on heikkovirtaa, joten sähköasentajaa ei tarvita. Tarjoamme tarvittaessa myös ammattimaista asennuspalvelua.

Pyydä tarjous
Tuote Hinta alv 0%
A3 LED-kehys, kaksipuoleinen 164 €
A4 LED-kehys, kaksipuoleinen 115 €
Vaijerinpidike 12 € / kpl
Vaijeri 1 € / metri
Lisävirtalähde useammalle taululle (max. 30 taulua) 42 €
Posti- ja pakkauskulut Suomeen 25 € / toimitus


Otamme aina yhteyttä ennen varsinaista toimitusta varmistaaksemme tilauksen sisällön ja siihen liittyvät mahdolliset erityistarpeet. Tiedustele lisää! p. 010 322 6900
Voit myös kertoa tarpeestanne ja jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.