Avoimet työpaikat

Teippaus- ja tuotantotyöntekijä - etsitkö työpaikkaa?

Teippimestarit on ulko- ja sisämainoksien suunnitteluun ja tuotantoon keskittynyt yritys. Panostamme erityisesti tarjoamamme palvelun laatuun.

Haemme kasvavaan joukkoomme itsenäisiä ja reippaita asentajia

Edellytämme sinulta yrittäjähenkisyyttä mm. kykyä hoitaa tuotantotyö itsenäisesti. Sinulla on toimeen soveltuvaa kokemusta sekä ahkera ja perusrehellinen asenne. Pidät palkkamalleista, joissa palkka kasvaa työtulosten parantuessa.
Teippimestarien joukkueessa vahvistat aiempaa osaamistasi. Monipuoliset tehtävämme karaisevat sinusta ajan myötä alan rautaisimpaan joukkoon kuuluvan ammattilaisen. Pääset työskentelemään vaativiin projekteihin halutuimpien asiakkaiden kanssa. Käytössäsi ovat hyvin ajan hermolla olevat työvälineet. Materiaalitoimittajamme ovat alan kärkeä. Tarjoamme kilpailukykyisen tunti- tai kuukausipalkan tai vaihtoehtoisesti voit laskuttaa työn oman yrityksesi kautta.

Kiinnostuitko? Haluaisitko tietää vielä lisää meistä?
Soita tai lähetä minulle sähköpostia, niin keskustellaan lisää!
Aki Häkkinen
p. 0400 - 413 744
aki.hakkinen@teippimestarit.fi

ps. Haluatko vieläkin enemmän - yrittäjäksi, laajemmalla vastuulla?
Etsimme kokonaisvaltaiseen yrittämiseen henkilöitä koko Suomen alueelta. Edellytämme valituilta liiketaloudellista osaamista ja bisnesälyä sekä riittävän laajaa kokemusta alalta. Tarjoamme reilut ansaintamahdollisuudet. Tiedustele lisää!