Turva- ja aurinkosuojakalvot suojaavat säältä, ilkivallalta ja vahingoilta

 
  • Ikkunakalvot-auringonsuojakalvot
  • 3M-Prestige-kalvot
  • peilikalvot
Kiinteistöjen suoja- ja turvakalvot, kuten erilaiset sirpalesuojakalvot, murtosuojakalvot, auringonsuojakalvot ja hiekkapuhalluskalvot ovat monipuolisesti edustettuina tuotevalikoimassamme.

Laadukkaat ikkunakalvot tuovat näkösuojaa ja suojaavat tehokkaasti ilkivallalta ja varkauksilta. Ammattitaitoisesti suunnitellut ja asennetut hiekkapuhalluskalvot toimivat myös tyylikkäästi kiinteänä osana rakennuksen julkisivua tai sisustusta.

Autamme valitsemaan toimitiloihinne käyttötilanteen mukaisen ja olosuhteisiin sopivimman ratkaisun. Soita numeroon 010 322 6900 tai jätä tarjouspyyntö. Kontaktoimme sinua viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Turva- ja sirpalesuojakalvot

Turvakalvojen, tyypillisesti murtosuojakalvojen, käyttökohteita ovat esimerkiksi tehtaat, liikkeiden ja myymälöiden näyteikkunat, virastot ja muut julkishallinnolliset rakennukset sekä toimistot. Turvakalvo tekee ikkunalasista hyvin kestävän ja siten ehkäisee varkauksia ja ilkivaltaa kustannustehokkaasti. Suojatun ikkunalasin rikkominen on hyvin vaikeaa ja työlästä. Turvakalvot ovat läpinäkyviä ja käytännössä huomaamattomia. Toimitamme turvakalvoja eri paksuisina ja myös auringonsuojaominaisuuksilla varustettuna.

Sirpalesuojaominaisuuksilla varustetut turvakalvot auttavat puolestaan suojaamaan vakavilta loukkaantumisilta tapaturman sattuessa. Tyypillisesti näitä käytetään koulujen ja lastentarhojen ovilaseissa suojamaan törmäysvahingoilta sekä rakennusten pohjakerroksissa ilkivaltaa vastaan. Sirpalesuojakalvot tuovat turvaa myös räjähdysten aiheuttaman sirpalevaaran varalle. Lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat turvakalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan.

suojakalvot

Auringonsuojakalvot

Auringonsuojakalvot parantavat sisätilojen mukavuutta torjumalla suoran auringonvalon aiheuttamaa lämpösäteilyä ja häikäisyä niin kodeissa, autoissa kuin toimistoissakin. Miellyttävä työympäristö ei ole liian lämmin ja tarjolla on sopiva määrä luonnonvaloa. Tietokoneen näytön katseleminen voi olla turhauttavaa auringon paistaessa työpisteelle. Auringonsuojakalvot vähentävätkin tehokkaasti silmien rasittumista ehkäisemällä häikäisyä ja auttavat pitämään sisälämpötilan ihanteellisella tasolla.

Ikkunakalvot eivät muuta rakennuksen julkisivua tai ikkunoiden ulkonäköä. Tarvittaessa erilaisia ikkunakalvoja kuten peilikalvoja voi käyttää yksityisyyttä parantavana näkösuojana, jolloin ikkunasta näkee ulos muttei sisälle.

 

Auringonsuojakalvot vähentävät jäähdytyskustannuksia niin toimistoissa kuin kodeissa

Ikkunakalvot torjuvat passiivisesti lämpöä, jolloin sähkön tarve jäähdyttämisessä vähenee, mikä puolestaan tuo säästöä ilmastointikustannuksiin. Auringonsuojakalvoilla voidaankin laskea sisälämpötilaa jopa 5-8 astetta. Toisaalta kalvot vähentävät myös lämmönhukkaa kylmällä säällä, jolloin sähköä säästyy lämmityksen osalta. Ikkunakalvojen asennus onnistuu ilman yllätyksiä eikä huoltokulujakaan ole.

 

Sisälämpötilan muutosten ja häikäisyn lisäksi aurinkosuojakalvot suojaavat irtaimistoa ja tekstiilejä valon aiheuttamalta haalistumiselta. Kaikki auringonsuojakalvot suojaavat myös tehokkaasti UV-säteilyltä. Valikoimassamme on niin peilipintaisia, tummentavia, läpinäkyviä kuin näitä ominaisuuksia yhdisteleviäkin auringonsuojakalvoja.

Pyydä tarjous